GUITARRA CLASICA

La guitarra és un instrument musical de corda, compost d'una caixa de fusta -d'una forma que recorda el nombre vuit-, amb un forat circular en el centre de la tapa, sis cordes i un mànec, damunt el qual hi ha el diapasó, dividit en dinou compartiments o trasts. El primer instrument que asseguren que va donar origen a la guitarra va ser el llaüt àrab. 
El Segle XX ens va deixar una gran quantitat de noms de guitarristes per recordar. Jimi Hendrix, Eric Clapton, BB King, Steve Vai, Joe Satriani, Carlos Santana, Jimmy Page, Mark Knopfler o Kirk Hammett podrien encapçalar les primeres línies d'una llista infinita. No obstant això, és moment de centrar-se en el Segle XXI, amb pinzellades d'actualitat. Evidentment, es tracta d'una tasca complicada, ja que hi ha molts i molt bons guitarristes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *